За нас

Ние сме македонска компанија со меѓународна активност и повеќе од 15 години искуство. ние нудиме висок квалитет на контејнер услуги и да се специјализираат во областа на сад за продажба, изнајмување и превоз. Можете да ни веруваат било кој тип на контејнер сакате да транспорт било каде во светот.

image_pdfimage_print

НАШИТЕ УСЛУГИ

КОНТЕЈНЕРИ ТРАНСПОРТ ширум светот.

КОНТЕЈНЕРИ превоз со брод

КОНТЕЈНЕРИ превоз со брод

Повеќето стандардни контејнер превоз.Одење низ целиот свет во над 78 земји со контејнер пристаништа.

КОНТЕЈНЕРИ ЗА ТРАНСПОРТ со воз

КОНТЕЈНЕРИ ЗА ТРАНСПОРТ со воз

Железнички е ефикасен начин за транспорт на товар од пристаниште до дестинацијата во земјата.

КОНТЕЈНЕРИ превоз со камион

КОНТЕЈНЕРИ превоз со камион

Камионски транспорт често се користи за да се поврзете на ” linehaul ” океанот и железнички сегменти на глобалниот интермодален товарен движење.

КОНТЕЈНЕРИ ЗА ТРАНСПОРТ со авион

КОНТЕЈНЕРИ ЗА ТРАНСПОРТ со авион

Авиони се побрзо, но дестинации многу помалку товарни затоа се поскапи и помалку еколошки.

Некои факти за нашата компанија

839
Клиенти работеше со
484
Завршено проекти
10
Јазици Говорејќи за поддршка
78
депоа во светот
image_pdfimage_print

нашите многу години на искуство и стратешки партнерства во областа на конструкции , логистика и превоз ни направи пионери

-- МАКЕДОНСКИ КОНТЕЈНЕРИ --

Контакт

Ве молиме пополнете ја формата подолу или пратете ни e-mail на: mouzaliotis@me.com . Исто така можете да ни се јавите на: +30 2312 200 144 или пратете Факс: +30 2312 200 705.

image_pdfimage_print

Loading

Locate Us on Map
Back to Top